Wachtwoord vergeten

Als een partner zijn wachtwoord vergeet, kan hij het opnieuw instellen met het volgende proces.

• Eerst moet u klikken op Wachtwoord vergeten.
  • Er wordt een dialoogvenster weergegeven waar u uw geregistreerde e-mailadres moet invoeren en op de knop Wachtwoord verzenden moet drukken.
  • Een e-mail met een wachtwoord wordt naar uw e-mailadres gestuurd. U kunt dat wachtwoord gebruiken om in te loggen op uw paneel.

(Opmerking: Zorg ervoor dat de e-mail afkomstig is van het officiële Qatch e-mailadres.)

• Gebruik het gegenereerde wachtwoord om in te loggen op het paneel.
  • Na het inloggen kunt u uw wachtwoord wijzigen.
  • Wijzig uw wachtwoord door te klikken op Klanten -> Bedrijf bewerken -> Wachtwoord.
Edit Password
  • Voer een nieuw wachtwoord in dat u wilt instellen in het veld Wachtwoord.
  • Druk op de knop Bijwerken om het nieuwe wachtwoord op te slaan.
  • U kunt nu inloggen met uw e-mailadres en het nieuwe wachtwoord.