Bijwerken van profielinformatie

De partner kan zijn profiel- en bedrijfsgegevens bijwerken via het tabblad Profiel.

• Log in op het portaal met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Om gegevens bij te werken, klik op het Profiel-tabblad aan de linkerkant van de zijbalk.
  • Een partner kan een profielfoto toevoegen in de linkerbovenhoek.
  • Update persoonlijke gegevens zoals:

Voornaam: Voornaam van de partner.

– Achternaam: Achternaam van de partner.

– E-mail: E-mailadres waarmee de partner kan inloggen.

– Telefoonnummer: Contactnummer van de partner.

• Voeg ook de bedrijfsgegevens toe, inclusief het volgende:

Bedrijfsnaam: Naam van het bedrijf van de partner.

– WhatsApp-nummer: WhatsApp-nummer van het bedrijf of de partner.

– Telegram ID: Telegram-ID van het bedrijf of de partner.

– Adres: Adres van het bedrijf of de partner.

– Postcode: Postcode van het bedrijf of de partner.

– Stad: De stad waar het bedrijf gevestigd is of de stad van de partner.

– KVK: KVK is het Kamer van Koophandel-nummer van het bedrijf. (Verkrijg dit bij de bedrijfsregistratie)

– BTW: BTW is het BTW- of omzetbelastingnummer om belasting te betalen in Nederland.

– IBAN: IBAN is het huidige bankrekeningnummer, voorafgegaan door de landcode NL, een 2-cijferig controlegetal en de naam van uw bank. Bijvoorbeeld: NL91-BANK-0123-4567-89.

• In het veld Winst kan een partner een percentage (%) instellen als winst. Als hij een rit toewijst aan een andere partner of chauffeur, wordt dit percentage automatisch opgenomen als zijn winstbedrag van die rit.
  • In de Trip Automatisch Toewijzen balk kan de partner selecteren wat er moet gebeuren wanneer er een rit binnenkomt vanuit verschillende bronnen.

Het dropdown-menu heeft 5 opties: Markt, Partner, Ik, Annuleren en Terug naar basis.

Op basis van de partnerselectie wordt een trip automatisch toegewezen na een bepaalde periode.

• De Team Toewijzingslogica wordt gebruikt om een trip toe te wijzen na een vastgestelde periode.

Een partner kan timing in minuten toevoegen om trips toe te wijzen aan Me (zichzelf), Mijn Medewerker (zijn medewerker), Markt of Terug naar Basis.
Je kunt op elk moment een van deze verwijderen door op de Verwijderen-knop te klikken.

• Een partner kan op elk gewenst moment alle informatie bewerken.