Een partner kan verschillende klanten toevoegen. Dit kunnen een taxibedrijf, hotel, restaurant of andere plaatsen zijn.

• U kunt de gegevens van de klant toevoegen en bewerken vanuit het paneel.
  • Geef prioriteit aan en bewerk de toegang van de klant.
  • Voor elke klant is er een unieke QR-code beschikbaar.

Nieuwe klanten toevoegen

Klik op het menu Klant -> Klant toevoegen in de zijbalk om een klant toe te voegen vanuit het partnerpaneel.

Vul alle verplichte gegevens in, samen met een foto.

• De vereiste velden om een klant toe te voegen zijn:
    1. Naam: Plaats de naam van het bedrijf
    2. Bezoekadres: Voeg het bezoekadres van het bedrijf toe
    3. Contactpersoon: Naam van de contactpersoon
    4. Contacttelefoonnummer: Telefoonnummer om contact op te nemen met het bedrijf
    5. Contact e-mailadres: E-mailadres om contact op te nemen met het bedrijf
    6. Officiële naam: Officiële naam van het bedrijf
    7. E-mail: Voer het e-mailadres in voor het aanmelden
    8. Wachtwoord: Stel een wachtwoord in voor het aanmelden
    9. Stad: Voeg de naam van de stad toe
    10. Telefoonnummer: Plaats het telefoonnummer van het bedrijf
    11. Voertuigtype: Voeg vereiste voertuigen toe voor het bedrijf
  • Vul de gegevens in de andere verplichte velden in voor het bedrijf.
    1. WhatsApp-nummer: WhatsApp-nummer van een persoon of bedrijf.
    2. Telegram ID: Telegram-gebruikersnaam van een persoon of bedrijf.
    3. Postcode: Postcode van het bedrijf.
    4. Automatische E-mail Verzenden: Knop om automatische e-mail verzending aan of uit te zetten.
    5. Bevestigingsmail: Bevestig het e-mailadres voor automatische e-mailverzending.
    6. Ontvanger Factuur E-mail: Het e-mailadres van de partner om een factuur naar het bedrijf te sturen.
    7. Afzender Factuur E-mail: Het e-mailadres van de aanbieder om een factuur naar de partner te sturen.
    8. BAS Callcentrum ID: Callcenter ID van BAS.
    9. BAS Vervoerder ID: Vervoerder ID van BAS.
    10. Klant Host: Host vanuit het BAS-systeem.
    11. Klant Poort: Poortnummer vanuit het BAS-systeem. (BAS is een software of een socket om ritten te genereren, en hier moet je het integreren om toegang te krijgen.)
    12. KVK: Kamer van Koophandel-nummer van het bedrijf.
    13. IBAN: Internationaal Bankrekeningnummer van het bedrijf. (18 karakters)
    14. BIC: Bank Identifier Code van uw bedrijf. (8 of 11 karakters)
    15. BTW: BTW, is het BTW- of omzetbelastingnummer.
    16. Geregistreerd Adres: Stel een adres in voor het bedrijf.
    17. Prijs bewerken: Geef de klant toegang om de voertuigprijs te bewerken.
  • Na het invullen van alle gegevens, klik op de knop Verzenden om de klantgegevens toe te voegen.