De markt is waar elke partner de vermelde ritten kan bekijken en accepteren.

• Alle ritten die bij het aanmaken zijn gelabeld als markt worden hier vermeld.
  • Je kunt de details als volgt bekijken:
    1. Ophaaltijd: Hier wordt de ophaaltijd van de rit weergegeven.
    2. Rit-ID: Dit wordt gebruikt als referentie voor de rit.
    3. Voertuig: Voertuigvereiste voor de rit.
    4. Gemaakt door: Naam van het bedrijf dat de rit heeft gemaakt.
    5. Ophaaladres: Adres van het ophaalpunt.
    6. Bestemmingsadres: Adres van het bestemmingspunt.
    7. Status: Status van de rit.
    8. Chauffeursprijs: Vergoeding van de rit die de chauffeur krijgt.
    9. Betaling: Betalingsmethode van de rit.
    10. Detail: Alle essentiële details van de rit.

Hoe accepteer je de rit?

Om een rit van de markt te accepteren, dien je alle ritgegevens te controleren. Als deze overeenkomen met jouw gegevens, kun je de rit accepteren met slechts één klik.

• Klik op de Detail-knop om alle essentiële details van de rit te bekijken.
Accept Market Trip
  • Je kunt de details van de rit als volgt zien:
    1. Rit-ID: Rit-ID voor referentie
    2. Ophaaldatum: Datum van het ophalen van de klant
    3. Aanmaakdatum: Datum van het aanmaken van de rit
    4. Door bedrijf: Naam van het creërende bedrijf
    5. Voltooid door: Naam van het bedrijf dat de rit voltooit
    6. Marktrit?: Is het een marktrit of niet
    7. Vluchtnummer: Nummer van de vlucht als de rit betrekking heeft op een luchthaven
    8. Gebruikersnaam: Naam van de klant
    9. Gebruikers Telefoonnummer: Telefoonnummer van de klant
    10. Gebruikers E-mail: E-mailadres van de klant
    11. Ophaaladres: Het ophaaladres van de rit
    12. Bestemmingsadres: Het bestemmingsadres van de rit
    13. Status: Status van het rittype
    14. Totaal: Totale bedrag van de ritkosten
    15. Chauffeursvergoeding: De vergoeding voor de chauffeur van de rit
    16. Betalingsmethode: Betalingsmethode van de rit
    17. Opmerking: Speciale instructies of opmerkingen worden hier vermeld
    18. Passagiers: Aantal passagiers dat reist
    19. Bagage: Aantal tassen samen met de passagiers
    20. Voertuigtype: Het type voertuig dat vereist is voor de rit
    21. Unieke ID: Unieke ID voor de rit
    22. Afstand: Totale afstand van de rit in kilometers
  • Na het verifiëren van alle ritgegevens kunt u op de knop Rit accepteren klikken om de rit te accepteren.
  • Daarna wordt de rit weergegeven in het gedeelte Mijn ritten. Daar kunt u alle andere gegevens bekijken en de rit laten plaatsvinden.