Bekijk in behandeling ritten

Een partner kan alle uitstaande ritten zien door de rittenstatus te filteren op In behandeling.

• De andere filter zal verschijnen wanneer u een optie in behandeling selecteert in het vervolgkeuzemenu voor de status van de rit.
  • De volgende opties verschijnen in het keuzemenu van de nieuwe filters,
    1. Alle: Alle in behandeling zijnde ritten worden weergegeven.
    2. Wachtend: Ritten die nog niet zijn toegewezen in de wachtstand.
    3. Geaccepteerd: Een rit die door u of een van uw partners is geaccepteerd, zal hier verschijnen.
    4. Aankomend: Hier worden de komende ritten getoond.
    5. Gestart: Hier worden de gestarte ritten vermeld.
    6. Dichtstbijzijnde: In afwachting zijnde ritten gemarkeerd als dichtstbijzijnde worden weergegeven.
    7. Teamtoewijzingslogica: Toon ritten toegewezen volgens de teamtoewijzingslogica.
  • U kunt de logboeken en ritdetails controleren door te klikken op de knoppen Logboeken en Details. Ook kunt u enkele ervan bewerken met de knop Bewerken.
  • Voer andere filters uit om specifieke ritdetails te verkrijgen.