Sorteer ritten

Er zijn meerdere opties beschikbaar om gegevens te sorteren volgens uw vereisten.

• De Sorteren op keuzelijst heeft de volgende waarden om ritten te sorteren:
    1. Ophaaltijd

2. Rit-ID

3. Gebruikersnaam

4. Rit Herkomst

5. Bedrijf

6. Bestuurder

7. Ophaaladres

8. Bestemmingsadres

9. Prijs

10. Bestuurdersprijs

• De tweede filter, Sorteervolgorde, wordt gebruikt voor sorteren in Ascenderende en Descenderende volgorde.
  • Gebruik de filter Sorteer op datum om de ritten te sorteren op ophaaladres en aanmaakdatum.
  • De zoekbalk is bedoeld om te zoeken naar een specifieke waarde door deze in de zoekbalk te typen.
  • De ritstatus heeft 6 opties voor het sorteren van waarden.
    1. Alle: Om alle ritten te bekijken.
    2. In afwachting: Uitgelegd hier.
    3. Aankomend: Uitgelegd hier.
    4. Markt: Om alle ritten van de markt te zien.
      • Als je de markt selecteert, zie je een andere filter met opties zoals Ik, Team en Mijn stad. Selecteer een van deze opties op basis van je behoeften.
    5. Voltooid: Om alle voltooide ritten te zien.
      • Een andere filter vervolgkeuzemenu zal verschijnen met de opties Ik, Ontvangen en Verzonden. U kunt kiezen op basis van uw behoeften.
    6. Geannuleerd: Om alle geannuleerde ritten te bekijken.
      • Een andere filter die verschijnt nadat je geannuleerd hebt gekozen, heeft de opties Geen Show en Geannuleerd.
  • De startdatum en einddatum worden gebruikt om ritgegevens weer te geven tussen twee data.
  • U kunt de ritgegevens filteren op rit oorsprong. Hier zijn de opties:
    1. Driver App: Ritten die zijn aangemaakt via de partner-app.
    2. Admin-paneel: Ritten gemaakt door de beheerder met behulp van hun paneel.
    3. Partnerpaneel: Ritten gemaakt door de partner met behulp van hun paneel.
    4. Bedrijfspaneel: Ritten gemaakt door verschillende bedrijven met behulp van hun paneel.
    5. Gebruikersapp: Ritten die rechtstreeks door de gebruiker zijn aangemaakt met behulp van de applicatie.
    6. Boekingshulpmiddel: Ritten die zijn aangemaakt door het boekingshulpmiddel.
    7. API: Ritten die zijn aangemaakt door de API.
    8. Socket: Ritten die zijn gemaakt met behulp van de socket.
    9. WhatsApp: Ritten die zijn aangemaakt via WhatsApp.
    10. KORTON: Ritten die zijn aangemaakt via KORTON (een soort API).
  • Het sorteren op betaalmethode is een andere manier om ritten te sorteren met de volgende opties:
    1. Online: Online betaling met een portemonnee of online betaalmethode.
    2. Contant-Vast: Betaling voor de rit met contant geld.
    3. Kaart: Betaling met creditcard of pinpas.
    4. Factuur: Betaling door het genereren van een factuur.
    5. Kaart in Taxi: Betaling met creditcard of betaalpas in een taxi.
  • U kunt de lijst sorteren op Rittype met de volgende opties:
    1. Meter: Een rittype waarbij de kosten van een rit afhankelijk zijn van de taximeter.
    2. Vast: Bij een vast tarief voor een trip is de kosten van tevoren bepaald en vastgesteld.
  • De knop Herinner Alle Filters wordt gebruikt om de filters op te slaan voor de volgende keer dat je het tabblad Mijn Ritten opent.
  • Je kunt altijd filters combineren om specifieke gegevens over de ritten te verkrijgen.