Chauffeurs tracering

In de tracering van chauffeurs kan een partner alle chauffeurs tracering, inclusief hun partners en werknemers.

Driver-Tracking

Chauffeurslijst controleren

De Tracering van chauffeurs toont een lijst van alle chauffeurs met hun naam, telefoonnummer, kenteken, status (actief of inactief), teamnaam en laatste activiteit.

Driver Tracking
  • Vind de lijst met chauffeurs in het vervolgkeuzemenu linksboven. Klik op de naam van een chauffeur om hun specifieke gegevens te bekijken.
  • De tweede filter is om de lijst te bekijken van chauffeurs met de status Actief of Inactief.
  • De laatste filter is om de lijst van chauffeurs te bekijken op basis van het voertuigtype.
  • In de lijst kunt u verschillende details controleren zoals volgt:
    1. Naam: De volledige namen van alle chauffeurs.
    2. Telefoonnummer: Telefoonnummer van de chauffeur.
    3. Kenteken: Kentekennummer van de auto van de chauffeur.
    4. Status: De actieve of inactieve status van de chauffeur.
    5. Teamnaam: Toont de teamnaam als de chauffeur deel uitmaakt van een team.
    6. Laatste activiteit: De laatst actieve tijd en datum van de chauffeur.
    7. Toon op kaart (knop): U kunt de exacte locatie van de chauffeur op de kaart zien door op deze knop te klikken.