Qatch ondersteuningscentrum

Hier vindt u onze productdocumentatie en standaard werkprocedures.

Artikelen in deze sectie

Controleer chauffeur op de kaart

Vind de exacte huidige locatie van elke chauffeur op de kaart. Je kunt ze vinden, of ze nu actief of inactief zijn.

• Volg de locatie van de chauffeur met de exacte datum en tijd.
  • Vind de specifieke chauffeur op de kaart door op de Toon op kaart knop te klikken.
  • Gebruik alle bovenstaande filters om gedetailleerde informatie van één chauffeur te zien, inclusief zijn huidige locatie op de kaart.
  • De kaart wordt regelmatig bijgewerkt binnen een bepaalde periode, zodat u de live locatie van de chauffeur kunt zien.