Aan de slag

Eerst moet een partner zich registreren op de Qatch Partner-app.

• Dat kan eenvoudig worden geïnstalleerd via de App Store of Play Store.
Get Started

Registreren

Alle partners moeten het registratieproces voltooien op de Qatch Partner-app om zich aan te sluiten bij ons chauffeursplatform.

• Vul alstublieft de persoonlijke gegevens in, zoals voornaam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord, land, stad en telefoonnummer, evenals de belangrijke bedrijfsgegevens zoals naam, adres, KVK-nummer en BTW-nummer.
  • Vink het selectievakje aan om akkoord te gaan met het privacybeleid en de algemene voorwaarden. Druk vervolgens op de knop Registreren.

Qatch Driver App
Register
Register-2
  • Daarna moet u enkele verplichte documenten uploaden met de ID en vervaldatum van dat specifieke document.
Documents
  • Voeg nu het voertuig toe met de details zoals voertuigsnaam, model, kenteken, kleur, registratiedatum en beschikbaarheid van toegankelijkheid. Voeg vervolgens het voertuigdocument toe om goedkeuring te krijgen van de beheerder.
Manage Vehicle
  • Uw registratieproces is voltooid; wacht nu op de bevestigingsmail/SMS.

De beheerder zal uw verzoek bekijken en een bevestigingsmail sturen naar het geregistreerde e-mailadres. Ze sturen u ook een link om in te loggen op het beheerderspaneel.

Alle partners kunnen inloggen via de volgende link naar hun Partnerpaneel op de website.

Partners kunnen gebruikmaken van websites en applicaties om verschillende handelingen uit te voeren.

Log in op het paneel met het e-mailadres en wachtwoord.